Peter och Jahn segrade i Pramgolfen 2005
  

 

Pelle Bergs Minnespris 2005 

Fredagen den 9 september sammantrålade nio förväntansfyllda Pramare på Sotenäs Golfklubb. Förhandsspekulationerna pekade åt ett och samma håll. Var det nu dags för Bjarne att få en inteckning i vandringspriset.

Det fina höstvädret inbjöd till utomhusaktiviteter. Lottningen fördelade spelare och aktiva så att i första bollen gick Sven med Lars-Olof som caddie tillsammans med Peter och Jahn. I grupp två spelade Bjarne/PO, Bertil/Tomas och Ingvar som tyvärr blev utan caddie denna gång.

Efter fyra timmars intensiv kamp där fantastiska bollar blandades med rejäla snedskott, stod Peter tillsammans med Jahn som caddie. Poängförsprånget till Bjarne var knappa två poäng. I och med segern tog Peter sin andra inteckning i vandringspriset. För Jahns del var det den första inteckningen i caddie-priset.

 

Resultat Pramgolfen 2005
1. Peter Lindeborg/ Jahn Ekman : 29 poäng

2. Bjarne Gustafsson /PO Salomonsson: 27 poäng

3. Bertil Nolfalk /Tomas Buskhagen: 21 poäng

4. Sven Johansson /Lars Olof Dahlberg: 20 poäng

5. Ingvar Wiberg: 18 poäng

 

Peter med ett starkt grepp om statyetten för andra gången.  
 

 

Price Giving Party

Bjarne som var ansvarig för årets tävling hade bjudit in deltagarna till sitt havsnära sommarställe i Slottet.

I skenet av papperslyktor intogs en underbar supé bestående av utsökta havskräftor och räkor. Stämningen var den bästa och när analysen av golftävlingen var avklarad, blev det av någon anledning mycket Negern, Galten, Mullvaden, Nore och allt vad de nu hette. Klasskamraten Per Melander uppvaktades under kvällen per telefon. Det var hans 60 års dag. I takt med att mörkret sänkte sig ner över nejden, snapsarna var urdruckna och sångerna hade klingat ut, var det en skara nöjda Pramare årsmodell 62 som gick till kojs.

Bjarne skall ha ett stort tack för arrangemang och gästfrihet.

Uppdraget att arrangera nästa års tävling lämnades till Ingvar Wiberg.

 
     
     
     
     
  En lycklig caddie efter en lång dags kämpande.

Ingvar Wiberg förklarar golfbanans hemligheter...
... något som inte alla är beredda att skriva under på.

Pelle Bergs Minnespris