Bertil och PO vann första Pramgolfen
och de första inteckningarna i Pelle Bergs Minnespris

   
I ett gråmulet väder med regnet hängande i luften avgjordes den första Pramgolfen på Stenungsund Golfklubbs bana. Banan visade sig vara mycket krävande och de som var bekanta med dess egenheter hade klara fördelar. 
Det blev en mycket spännande och intensiv tävling som ställde stora krav på spelare och caddies. Speciellt bollar ut i ruffen blev avgörande för utgången.

Favorittippade Bjarne Gustafsson gick en tuff match mot sig själv och Bertil Nolfalk. Bjarnes fjällvandring och bortavaro från golfen under sommaren kom att bli avgörande. Men Bertil, som är inne i en framgångsperiod, stod inte att stoppa. Med ett säkert spel tog han segern och den första inteckningen i vandringspriset - Pelle Bergs Minnespris. Stor del i framgången skall tillskrivas Per-Olof Salomonsson som i sin roll som caddie gav Bertil allt stöd och tänkbar service. PO's insats belönas med den första inteckningen i caddie-varianten av Pelle Bergs Minnespris.

  
Vid den avslutande lunchen där ett flertal av Nores grabbar mött upp hyllades vinnarna, som känsloladdat mottog de nyinstiftade vandringspriserna. 
   
- Det beslöts att nästa års Pramgolf kommer att gå på Hulta Golfklubbs bana under första veckan i september. Peter Lindborg är sammankallande.

  
Resultat
1. Bertil Nolfalk/Per-Olof Salomonsson
2. Ingvar Wiberg
3. Bjarne Gustafsson
4. Sven Johansson
5. Peter Lindborg

   

Pelle Bergs Minnespris